GLASALI LE PEN I MAKRON: Preliminarni rezultati odmah po zatvaranju biračkih mesta (VIDEO)

G. Čvorović (Od stalnog dopisnika: PARIZ)

24. 04. 2022. u 15:13

Kandidatkinja desnice Marin Le Pen glasala je u nedelju oko 11 sati u drugom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj u mestu Enen Bomon na severu Francuske gde tradicionalno obavlja ovu građansku dužnost i gde ima veliki broj pristalica.

ГЛАСАЛИ ЛЕ ПЕН И МАКРОН: Прелиминарни резултати одмах по затварању бирачких места (ВИДЕО)

Foto: Ludovic Marin, Pool via AP/AP Photo/Claude Paris, File

Pred biralištem je dočekala masa ljudi koja je klicala njeno ime. U ovom mestu je planirala i da ruča sa svojim timom, pre nego što se pred kraj dana vrati u Pariz, da bi u prestonici pratila rezultate glasanja čiji će prvi preliminarni rezultati biti objavljeni odmah po zatvaranju birališta, tačno u 20 sati.

Nešto kasnije, izjasnio se i drugi kandidat Emanuel Makron. Aktuelni predsednik, koji je bio u vođstvu posle prvog kruga, glasao je iza 13 sati u Tukeu, na Atlantskoj obali, gde se, takođe, tradicionalno izjašnjava. I on se, kao i Marin Le Pen, pozdravljao sa svojim pristalicama koje su došle da ga podrže ispred biračkog mesta. Kasno popodne i Makron kreće ka Parizu, gde je uveče, posle objavljivanja rezultata, planirao miting na Marsovim poljima kod Trijumfalne kapije.

BONUS VIDEO: RUSI UNIŠTILI TRI UKRAJINSKA TENKA - Napad na brelazu Bravenkovo-Slavjansk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)