MOSKVA je u sredu dala novi rok ukrajinskim borcima da se predaju i napuste podzemlja čeličane "Azovstalja". Prethodni poziv u utorak niko od ukrajinskih vojnika, a ni članova njihovih porodica nije iskoristio jer se na tri humanitarna izlaza niko nije pojavio.

Komentari (5)

Markoo

20.04.2022. 23:30

Mnogo su oni njima i dali fore da se predaju i sve. 100 puta ih pozivaju da se predaju. Ja ne bih imao ni trecinu strpljenja. Pozvao bih 2 puta, 3 put ne bi postojao....

Gio

21.04.2022. 05:06

@Markoo - Neka brate, bas su smekeri zbog toga, pokazuju milost. Superiorniji su, i opkolili su ih, tako da se ne osecaju ugrozeno, dok ovi jedu poslednje konzerve i piju vodu koja curi sa zidova. Mozda se potamane, ovi sto bi hteli da se predaju, a ima ih sig, sa ovima sto nece. 3 puta ih upozoravaju,i sve mi se cini zbog toga sto ce ih na kraju zasuti termobaricnim bombama. Sigurna je smrt, cak iako si dole u podzemlju. Tako da na sledecem jakom uporistu ukrajinci shvate ozbiljno upozorenja, nakon kojeg dolazi do me izbeznog poraza i smrti, a to ni na jedan nacin ne spasava ni narod, ni zemlju, bas nista nemaju od toga. Ovaj u Avganistanu ili iraku i siriji, uz svoju smrt odvede i nekoliko njihovih , pa poseju strah itd.a ovi bas nista..

Paja

21.04.2022. 01:48

Ovi Ukrajinci baš nemaju sreće: Em su saterani "u kraj", em imm je uzor Bandera (drvena, sa drvenom glavom), em ih predvodi Volina (i vodi ih pravo u kupus). Nije to lako.