PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron obećao je danas da će Francusku učiniti prvom velikom nacijom koja će prestati da koristi naftu, ugalj i gas kao izvore energije.

sladjan

17.04.2022. 06:15

Dali iko normalan veruje u ovo....bez toga će biti siromašni za 20godina kao severna Koreja!!!!!Kina ima da im bude zapad.....ha ha ha haaaa

Velja

17.04.2022. 07:25

E jeste, izumeo on motor na vodi. Ovaj bi i mesec na nebu obećao samo da ubedi budale da ga glasaju, sve po principu "obećavam, a ako treba, na sledećim izborima obećaću ponovo"

Pop

17.04.2022. 08:15

Ovi će biti najveća prevara Makrona jer će Francuzi osetiti najveće poskupljenje energenata. Nemaju većina Francuza kuće da bi profitirali od sunčevih panela i toplotnih pumpi. A gradnja novih nuklearnih centrala bogme skupo bi koštala kao i prag za plaćanje poreza koji je već pomeren na dole. Što znači da će porez na zaradu da plaća sve više srednja klasa pa i oni ispod. Francuzi ako ne izaberu Le Penovu koja će napraviti najveću reviziju i kao što su se Englezi odvojili to će i ona da uradi i približiće se onima koji isporučuju energente jeftinije od amera i sprečiti inflaciju i haos.

Zoki65

17.04.2022. 08:30

A za sve to da proizvede i izgradi trebaće mu naravno fosilno gorivo.Svi znaju da je rok trajanja vetro-parkova 20 god i da treba uništiti biodiverzitet na mestu gde se gradi.Solarni paneli ne mogu da skladište energiju tako da-nema leba od zelene energije...