SNIMAK ČEČENSKOG NAPADA NA PUK AZOV: Bitka za železaru Azovstalj u Marijupolju (VIDEO)

P. Z. S. / russian.rt.com

03. 04. 2022. u 23:45 >> 23:47

LIDER Čečenije Ramzan Kadirov (@RKadirov_95 Kadirov) objavio je novi snimak napada na fabriku Azovstal, gde se nalaze ostaci nacista iz puka Azov

СНИМАК ЧЕЧЕНСКОГ НАПАДА НА ПУК АЗОВ: Битка за железару Азовстаљ у Маријупољу (ВИДЕО)

Foto: Profimedia


- U ovim okvirima možemo da posmatramo pregled teritorije taktičkim kvadrokopterom uz naknadnu identifikaciju neprijateljskih vatrenih položaja. Između ostalog, naši borci su primetili snajperistu kako puzi po krovu jedne od zgrada, koji je, nakon što je otkriven, pokušao da pobegne, napisao je Kadirov.

Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini počela je 24. februara. U toku su žestoke borbe u Mariupolju i Donbasu. Predsednik Vladimir Putin nazvao je njen cilj „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.

BONUS VIDEO - VOJSKA DNR ČISTI MARIUPOLj: Pripadnici "Azov-a" digli u vazduh Dramsko pozorište

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)