POGLEDAJTE - ONI SU PREŽIVELI DIREKTAN POGODAK: Ovo je posada ruskog tenka u Mariupolju kojoj britanski NLAV nije mogao ništa (VIDEO)

P. Z. S.

02. 04. 2022. u 03:43

ŽESTOKE borbe nastavljene su u lučkom gradu Mariupolju na Azovskom moru. Odbrana grada sastavljena je uglavnom od pripadnika neonacističkih jedinica puka Azov.

ПОГЛЕДАЈТЕ - ОНИ СУ ПРЕЖИВЕЛИ ДИРЕКТАН ПОГОДАК: Ово је посада руског тенка у Мариупољу којој британски НЛАВ није могао ништа (ВИДЕО)

Foto printskrin youtube fledel

Pre nekoliko dana pojavio se snimak kako ukrajinski vojnici u Mariupolju pogađaju ruski tenk iz britanskog protivtenkovskog bacača NLAV (NLAW) koji nastavlja da se kreće ulicom bez nekih na prvi mah vidljivih oštećenja.

I zaista reporteri RT su pronašli posadu tenka koji je preživeo direktan pogodak (u gornji deo kupole). Oni su dobro, a tenku je oštećena kutija koju nosi dok je sama kupola na izgled čitava sa po kojom ogrebotinom.

Tenk i posada nastavljaju borbu protiv naeonacista iz puka Azov.

Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini nastavljena je 38. dan. Ukrajinci napali rusku Belgorodsku oblast sa dva helikoptera. Meta - dva skladište nafte, posle čega je izbio požar.

BONUS VIDEO - VOJSKA DNR ČISTI MARIUPOLj: Pripadnici "Azov-a" digli u vazduh Dramsko pozorište

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave