RASTE NERVOZA ZAPADA ZBOG ISTINE O BIOLABORATORIJAMA Nebenzja: Uskoro će na videlo izaći mnoge ružne činjenice

Tanjug

20. 03. 2022. u 15:33

RUSKA specijalna operacija u Ukrajini otkriće još ružnih činjenica poput one o američkoj vojno-biološkoj aktivnosti na postsovjetskom prostoru, izjavio je danas stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzj

РАСТЕ НЕРВОЗА ЗАПАДА ЗБОГ ИСТИНЕ О БИОЛАБОРАТОРИЈАМА Небензја: Ускоро ће на видело изаћи многе ружне чињенице

Foto: AP Photo/John Minchillo

- Zapad savršeno dobro razume da, kako se borbena dejstva nastavljaju i potencijal ukrajinske vojske smanjuje, pozicije kijevskih vlasti će slabiti, ali one žele da zadrže te pozicije po svaku cenu. Drugo, oni savršeno dobro razumeju da će, ako i kada se ostvare ciljevi specijalne vojne operacije, isplivati na površinu mnoge ružne činjenice, koje su do sada čuvane u tajnosti, ne samo o vojno-biološkim aktivnostima, već i o mnogim drugim stvarima, rekao je on u intervjuu za televiziju Rosia-1, preneo je TASS.

Prema rečima ruskog diplomate, smešno je pokušavati negiranje američke vojno-biološke aktivnosti u Ukrajini govoreći da Ujedinjene nacije to ne potvrđuju.

Novosti

- To je smešno jer vojno-biološki razvoj... je tajna a priori. Oni koji se bave takvim aktivnostima nikada nikome ne podnose izveštaje o tome, uključujući i Sjedinjene Američke Države, objasnio je on.

On je pozvao zapadne nacije i Ukrajinu da prestanu da neosnovano optužuju Moskvu za propagandu. Prema njegovim rečima, ako tvrde da informacije Rusije nisu tačne, trebalo bi da pruže dokaze za svoje tvrdnje.

- Ako možete da opovrgnete ovo što smo izneli, uradite to. Ali, prestanite da nas optužujete bez ikakvih osnova da se upuštamo u propagandu, jer smo izneli konkretne činjenice, naglasio je Nebenzja.

BONUS VIDEO: SNIMAK RAKETNOG NAPADA: Pogođena fabrika za remont aviona u Lavovu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (3)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi