RUSKA specijalna operacija u Ukrajini otkriće još ružnih činjenica poput one o američkoj vojno-biološkoj aktivnosti na postsovjetskom prostoru, izjavio je danas stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzj

Laky

20.03.2022. 15:45

Nulandova sve potvrdila, tako da svu odgovornost za zaraze treba da snose SAD, a kao saučesnici su britanci i ostale vlade koje eksplatišu narode širom sveta. Koliko je umrlo od pojave ADIS, ebole, virusa ptičjeg gripa, a o biljnim virusima nije ni pokrenuto pitanje i mislim da će to tek biti iznenađenje..

Mrtva organizacija

20.03.2022. 15:46

UN je odavno mrtav...Otkako je NATO krenuo u svoje ratove krseci sve medjunarodne norme i konvencije UN i bez dozvole saveta bezbednosti UN i to bez ikakvih posledica po njih. Treba to rasformirati i slobodarske zemlje da naprave kolektivnu odbrambenu organizaciju u cilju odbrane od agresivnih, osvajackih i pljackaskih struktura kao sto je to NATO!

Zlatokosa

20.03.2022. 16:25

Апсолутни приоритет је истраживање мултинационалне комисије о војним био- лабораторијама на територији Украјине. То захтева читаво човечанство. С обзиром на бесрамно називање ковида 19 кинеским вирусом од стране бивших америчких званичника, чија је дубока држава и Министарство одбране истовремено годинама финансирало биотероризам . "трећи човек" ће због добробити човечанства али и америчког народа изнети истину у јавност. Трећи човек из октобра 2019.