SMRTOSNOSNI biološki agensi, kakvi su, kako se tvrdi, bili predmet proučavanja u američkim laboratorijama u Ukrajini, mogli su biti upotrebljeni kao oružje protiv Rusije. To bi označilo otvaranje nove faze globalnog rata sa nesagledivim posledicama.

NEVIĐENI ZLOČIN

12.03.2022. 09:19

Ово је ВЕЋИ ЗЛОЧИН него АТОМСКОГ УДАРА-РАТА! Зар је могуће да људи данас тако нешто раде а кажу да су демократска земља и држе другима предавање и ВРШЕ невиђене притиске у сваком погледу. КАТАСТРОВА и СРАМОТА. ДЕМОНКРАТИЈА!!!

Moskva

12.03.2022. 09:49

Није никаква тајна да су већ примењене методе генетичко-геномског тероризма од стране запада. Уз помоћ биотрагова једне особе у могућности су да изазову реакцију друге особе само према особи од које су узети биоматериали тј. његове специфичне геномске тачке. Лично познајем случај овде у Србији где је ова метода примењена. У конкретном случају који је предмет обраде и анализе чак и Руских стручњака примена те мероде је спроведена крајем прошле године.

naivna

12.03.2022. 10:35

Pa zato nam izumiru samo neki insekti na planeti. Oni eksperimentisu kako patogeni mogu da uniste samo jednu vrstu zivota. To ni Mengelu ni Gebelsu nije palo na pamet.

Jablan

12.03.2022. 10:43

U zapaljivom medijskom prostoru stavljati u ruke portala na kojima se vesti menjaju iz minuta u minut toliku moc uticaja na mase da svojim naslovima mogu da šire paniku je krajnje opasno. Medijski prostor nije ničija privatna imovina da s njim radi sta mu padne na pamet ako je uopste ima. Urednici treba da imaju etički imperativ da se auto cenzura bazira na moralu i društvenoj odgovornosti. Pet do dvanaest ne mora da otkuca da bi bili svesni svoje odgovornosti za situaciju u kojoj su razum i kontrola neophodni da se ne potpiruju strahovi. Sta jos treba da se desi da se shvati da je zadnji momenat da se u medijima poravnaju redovi i sa državnim organima nađe zajednički osnov za odgovarajuće izvještavanje bez senzacionalizma i tendencioznosti.

Nebojša Berak

12.03.2022. 12:48

AkonRusi uniste sve te labiratorije onda nema nista od "PROGNOZE" Bila Gejtsa o jos opakijim virusima. Ocigledno je Bil Gejts znao sta finasira i sta je sledece sto ce oni oustiti da svet zaraze i pobiju po njihovoj agendi o ZLATNOJ MILIJARDI