UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Policajac zgrabio koleginicu za vrat i počeo da je davi (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2022. u 20:14

POLICIJSKI narednik Kristofer Pulis na Floridi prebačen je na kancelarijski posao nakon što je na snimku viđen kako hvata svoju koleginicu policajku za vrat što se vidi na sminku koji su podelile vlasti u Sanrajzu 19. novembra.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Полицајац зграбио колегиницу за врат и почео да је дави (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/ Police Brutality Matters

Problem je nastao kada je Pulis počeo agresivno da se ponaša prema privedenom licu, kada je u tome htela da ga spreči njegova koleginica koju je policajac onda zbog toga počeo da davi, rekao je šef policije Entoni Roza u saopštenju.

Kako se navodi, Pulis je ušao u verbalnu svađu sa osumnjičenim, koji je već sedeo u policijskom automobilu, te počeo da mu se unosi u lice, i bio je, kako je istakao, "neprikladan i krajnje neprofesionalan" u datoj situaciji, te je u pomoć osumnjičenom uskočlila Pulisova koleginica. U tom momentu policajac se okrenuo i uhvatio svoju koleginicu za vrat, te je gurnuo nazad sve dok ona nije udarila u policijski auto koji se nalazio iza nje. Tada je Pulis otišao.

Pulis je nakon ovog agresivnog ispada ostao bez svih svojih nadzornih dužnosti, dok je Rosa njegovo ponašanje nazvao "odvratnim", a istakao da je ponosan na ponašanje policajke koja je napadnuta od strane svog kolege.

- Veoma sam ponosan na policajku koja se umešala u ovaj incident i verujem da preduzete akcije demonstriraju dobro vođstvo tokom napete situacije - rekao je Rosa.

Guverner Floride Ron De Santis naveo je potrebu za novim policajcima, čak je rekao da će platiti nevakcinisanim policajcima iz drugih država 5.000 dolara ako se presele u Sanšajn Stejt da rade, pošto policajci širom SAD nastavljaju da napuštaju svoja radna mesta.

(Mondo)

BONUS VIDEO - NEREDI U NEMAČKOJ: Sukob policije i pripadnika "Antife"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KRALJICA ŠALJE PORUKU NACIJI: Elizabeta donela odluku kako će proslaviti 70 godina na tronu