ZAMENIK poljskog premijera i lider vladajuće stranke Pravo i pravda Jaroslav Kačinjski optužio je Nemačku da pokušava da pretvori Evropsku uniju u „Četvrti rajh“, koristeći prednosti EU da liši druge nacije suvereniteta i „pretvori ih u kmetove“.

Milos

25.12.2021. 14:34

To je i prava sustina EU! Nije to nikakva zajednica naroda vec NATO vazali. Kada jos i Francuska napusti EU ogolice se sva istina tih kolonija.

Spasoje

25.12.2021. 15:30

Cetvrti rajh? Zar je to tek sada jasno Europi? Ono sto treci nije ostvario silom, cetvrti ce to ostvariti lukavstvom. Samo slijepi bedaci danas to ne vide a sutra ce biti dockan.

Dojčilo

25.12.2021. 15:49

Dobro jutro Poljaci! Godinama tvrdim da 4. Rajh je , u suštini EU! Jedina ali vro bitna razlika je u tome što Nemačka mora da postupa po zahtevima SAD! Potomci onih miliona Nemaca koji su jurišali na Evropu i Afriku nisu promenili svoje mišljenje. Potomci čuvara u logorima Mauthauzen, Aušvic i mnogim drugima su živi....Oni koji su na licu mesta ubijali Ruse imaju svoje potomke...Zar oni nas da uče demokratiji....??? Što su im mislili dedovi misle i oni!!

master

25.12.2021. 15:56

Dobro je da se barem neko probudio, dali je uopste moguce da svi oni koji su u eu a jos vese oni kiji pokusavaju da udju u tu natovsku organizaciju nevide da gube svoj indentitet i da ce im tamo neko i brisela pod controlnom palicom nemacke i francuske komandovati sta i kad da rade?????