BRITANSKI MINISTAR PODNEO OSTAVKU: Odlazak pristalice Bregzita zbog "političkog pravca" Borisa DŽonsona

Tanjug

18. 12. 2021. u 22:05

BRITANSKI ministar za Bregzit Dejvid Frost podneo je ostavku zbog "političkog pravca" vlade premijera Borisa Džonsona, izvestio je danas list “Mejl on Sandej”, a prenosi Rojters.

БРИТАНСКИ МИНИСТАР ПОДНЕО ОСТАВКУ: Одлазак присталице Брегзита због политичког правца Бориса Џонсона

Foto: AP

- Lord Frost je podneo ostavku pre nedelju dana, ali su ga ubedili da ostane do januara -  objavile su britanske novine na Tviteru.


Frost, koji je pristalica Bregzita, predvodi pokušaje Londona da ponovo otvori pregovore o uslovima izlaska Britanije iz Evropske unije.

List navodi da je njegov odlazak podstaknut uvođenjem dodatnih mera protiv kovid-19, koje uključuju vakcina propusnice, kao i zbog generalnog nezadovoljstva vladinom poreskom politikom i troškovima ekološke politike „neto nula emisija“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!