GASOVOD „Severni tok 2“ zasada nije u skladu sa evropskim zakonom i zato sada ne može da bude odobren, izjavila je ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok.

Komentari (5)

da

13.12.2021. 08:58

Sa novom,ovakvom vladom,Nemacka uskoro,pada na kolena. Propast,nemiri,uskoro nas ocekuju,u ovoj zemlji.Zeleni,zlo koje ce da unisti industriju,i sam narod. Pa samo pogledajte kako je smesna ova ministarka. Pa ko ce sa njom da vodi,ozbiljne razgovore? Ona i ne zna,sta je to politika. Naucila jednu pricu,i samo nju ponavlja,kao pokvarena ploca. Jadno i zalosno,sta je Nemacka docekala. Ali,ruku na srce,i sami su za sve ovo krivi!!!!

Rade

13.12.2021. 09:52

Na kraju će da bude, švaba neće da sertifikuje gasovod - Rus će da stavi čep na cevku i da prodaje gas Kinezu a u EU će da ide gas preko turskog toka i delimično preko UKR pa koliko im stigne, EU će da kupi neke količine tečnog od amera po paprenoj ceni a amer će većinu (kao i do sada) da prodaje Kinezu i tek kada švabo bude skapirao koliko ih amer guli i da nemaju dovoljne količine a da su pritom izgubili velike pare, "navrat-nanos" će da sertifikuju gasovod i da gule ostatak EU sa naplatom tranzita ruskog gasa.