ESTONIJA PODIŽE OGRADU NA GRANICI SA RUSIJOM: Panika zbog migrantske krize, u akciju uključene vojska, policija i granična služba

Novosti online

20. 11. 2021. u 19:12

ESTONSKA vojska, policija i granična služba počele su da dižu ogradu na granici sa Rusijom.

ЕСТОНИЈА ПОДИЖЕ ОГРАДУ НА ГРАНИЦИ СА РУСИЈОМ: Паника због мигрантске кризе, у акцију укључене војска, полиција и гранична служба

Foto: EPA

- Trenutno, migracioni pritisak na Estoniju ne raste, ali ako se to promeni, brzo podignuta privremena ograda biće važna komponenta sprečavanja masovne ilegalne migracije - izjavio je zamenik generalnog direktora policije i granične službe Estonije Egert Beličev.

Radovi se izvode na severoistoku zemlje, u Narvi i u ušću reke Kujvajigi, kao i na jugoistoku – u selu Meremjae i na reci Piuza.

Ranije je Minsk saopštio da su poljska i litvanska policija u poslednja 24 časa pokušale nasilno da vrate na teritoriju Belorusije oko 940 izbeglica.

 

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije