BAVITE SE POBOLJŠANJEM ŽIVOTA SVOG NARODA: Kina optužila SAD za niske političke trikove

Tanjug

16. 09. 2021. u 23:59

KINA je danas optužila SAD za, kako je navela, niske političke trikove jer su podržali izložbu fotografija ispred zgrade Kancelarije Ujedinjenih nacija u Ženevi na kojoj se vidi na desetine nestalih ili navodno onih koji su držani u kampovima pod kineskom kontrolom u Sinđijangu.

БАВИТЕ СЕ ПОБОЉШАЊЕМ ЖИВОТА СВОГ НАРОДА: Кина оптужила САД за ниске политичке трикове

Foto Tanjug/AP

U saopštenju za medije kineska diplomatska misija u Ženevi optužila je Vašington da pokušava da izvuče korist od širenja dezinformacija o Kini i da je prešla rudimentarnu moralnu liniju u napadu na druge, preneo je Rojters.

- Sjedinjenim Američkim Državama se savetuje da se ponašaju kao pristojna sila i ulažu svoje resurse u poboljšanje blagostanja i ljudskih prava američkog naroda, umesto da krše ljudska prava ljudi u drugim zemljama i izvode niske političke trikove - piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom