GRUPNI SEKS U KOVID BOLNICI: Vojska izvršila pretres posle dojava o tuči i zloupotrebi droga

D. D. S.

30. 08. 2021. u 12:03

POLICIJSKI i vojni zvaničnici u Tajlandu izvršili su pretres poljske bolnice sa hiljadu kreveta pošto je dojava pokazala da su neki od njenih pacijenata umešani u grupni seks, tučnjavu i zloupotrebu droga. Reč je o objektu u provinciji Samut Prakan, u blizini Bangkoka.

ГРУПНИ СЕКС У КОВИД БОЛНИЦИ: Војска извршила претрес после дојава о тучи и злоупотреби дрога

Foto: EPA

Primljeni su izvještaji o "kockanju, svađama koje su dovele do fizičkih povreda, zloupotrebe droga i seksualnog odnosa sa više partnera", prenose tajlandski mediji.Pacijenti su ispitani i pregledani su video zapisi sa video kamera, na kojima se vidi kako pacijenti muškog i ženskog pola ulaze jedni drugima u zasebna odeljenja.

Više od 20 paklica cigareta i uređaja za elektronske cigarete prošvercovano je u bolnicu, gde mnogi pate od respiratornog virusa, navode lokalni mediji. Iako nije bilo hapšenja, zvaničnici su rekli da je situacija veoma razočaravajuća, s obzirom na to koliko ljudi očajnički traži bolničko lečenje sa punim krevetima.

Pozvali su pacijente da poštuju bolnička pravila. Tajland je u nedelju registrovao 16.500 slučajeva i 264 smrtna slučaja u prethodna 24 sata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. To je bio prvi put tokom celog meseca da je broj slučajeva pao ispod 17.000. Više od polovine smrtnih slučajeva zabeleženo je u Bangkoku i pet susednih provincija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost