PREDSEDNIK Avganistana Ašraf Gani napustio je zemlju i uputio se u Tadžikistan, izjavio je danas visoki zvaničnik ministarstva unutrašnjih poslova Avganistana, prenosi Rojters.

IZDADOSE GA HRVATI I MONTENEGRINERI

15.08.2021. 16:55

NJIH JE AMERIKA (NATO) ANGAZOVALA DA UVEDU RED U AVGANISTAN, te dve vojne sile sa brdovitog balkana, okosnice NATO uzdanice, trebali su jos sa sobom povest i "Tupsona" on bi talibaner terass na kraj sveta.

RAKONI

15.08.2021. 17:20

Srpsko Kosove je sledece !!! Afganistan je napusten i nema vise heroina za prebacivanje u Bonstil bazu i Albancima dolazi krajni rok upotrebe !! Tu lezi i odgovor zasto Amerika trazi od Kosova da prihvati Afganistance !! Svi koji su bili angazovani za taj posao ce biti na jednom mestu i kada se isprazni Bonstil magacin gde verovatno ima zalihe za nekoliko godina svi koji su radili bice polako rasopredjeni ili sklonjeni bez traga od strane CIA !! Sve ovo je vec odavno vidjeno kao u slucaju Paname i Norijege !! Srbija potom ulazi na Kosovo u naj kracem mogucem vremenu !!

TALIBANI SU DECA AMERICKE CIA

15.08.2021. 18:16

Kako nas narod kaze: "NA MLADJIMA SVET OSTAJE" Ameri su ih stvorili, da bi naudili SSSR, koji je dosao da uvede red u ruiniranu zemlju, pomogne izgradnju jedne moderne drzave i drustva, kao sto je bio Irak za vreme Sadama, i Libija za vreme Gadafija, sve to nije odgovarolo svetskim pljackasima (zlikovcima) nego su upregli religiju u resavanje konflikta po celom svetu, sto ni Jugoslaviju nije mimoislo. TI IZVOZNICI DEMOKRATIJE, GORI SU I OD HITLEROVA NACIZMA.