TRAMPOV SAVETNIK TVRDI: Donald će se kandidovati na sledećim predsedničkim izborima

Novosti online

07. 08. 2021. u 17:59

BIVŠI predsednik SAD-a Donald Trump kandidovaće se na predsedničkim izborima 2024. godine, tvrdi njegov nekadašnji savetnik i portparol Šon Spajser.

ТРАМПОВ САВЕТНИК ТВРДИ: Доналд ће се кандидовати на следећим председничким изборима

Foto AP

- Učestvovaće - rekao je Spajser tokom intervjua u vezi sa njegovom knjigom koja će uskoro biti objavljena pod naslovom "Radikalna nacija: Opasni plan Džoa Bajdena i Kamale Haris za Ameriku".

Spajser je izjavio da je politika administracije predsednika SAD-a Džozefa Bajdena u poslednjih nekoliko meseci, naročito u vezi sa pitanjima koja su relevantna za Trampa, kao što je migracija, ohrabrila nekadašnjeg predsednika da razmisli o kandidaturi i za opšte izbore sledeće godine, jer planira da bude uticajan u kreiranju američke politike.

Tramp se po ovom pitanju još uvek nije oglašavao.

Nakon predsedničkih izbora u SAD-a u nevembru prošle godine, na kojima je Bajden izabran za predsednika države, Donald Tramp je tvrdio da je glasanje namešteno.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!