SI EN EN OTPUSTIO TROJE RADNIKA: Nisu bili vakcinisani, imamo nultu toleranciju!

Tanjug

06. 08. 2021. u 00:15

AMERIČKA medijska kuća Si En En otpustila je tri radnika koji su došli na posao nevakcinisani, iako ovaj medij zahteva od zaposlenih koji dolaze u kancelarije da budu vakcinisani protiv virusa korona.

СИ ЕН ЕН ОТПУСТИО ТРОЈЕ РАДНИКА: Нису били вакцинисани, имамо нулту толеранцију!

Foto: Grad Vršac

Objavu o otkazu dao je predsednik Si En En-a Džef Zaker, prema službenim porukama koje je poslao zaposlenima danas, u čiji uvid je imao list "Hil".

- Prošle nedelje, bili smo svesni o troje zaposlenih koji dolaze na posao nevakcinisani. Da budem jasan - po ovom pitanju imamo nultu toleranciju - rekao je Zaker.

Si En En ne zahteva od zaposlenih dokaz o vakcinaciji, međutim, radnici moraju da budu potpuno vakcinisani ukoliko žele da rade u kancelariji ili na terenu.

Zaker očekuje da će potvrda o vakcinaciji biti neophodna u narednih nekoliko nedelja, a zvaničan povratak zaposlenih u prostorije Si En En-a je pomeren za 7. septembar zbog povećanja u broju obolelih od kovida-19 u SAD.

Predsednik Si En En je rekao da svi koji dolaze u kancelarije u Los Anđelesu, Vašingtonu i Atlanti, od danas moraju da nose maske, bez obzira na vakcinacioni status.

"Hil" dodaje da još neki američki mediji, poput "Vašington posta" i "Vašington Egzeminera" zahtevaju od radnika da budu vakcinisani pre dolaska u kancelarije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti