TVRDI DA NIJE KRIV: Endru Kuomo negirao optužbe državnog tužilaštva

Tanjug

03. 08. 2021. u 21:54

GUVERNER Njujorka Endru Kuomo negirao je optužbe državnog tužilaštva o tome da je seksualno uznemiravao nekoliko žena, uključujući i zaposlene u svom kabinetu.

ТВРДИ ДА НИЈЕ КРИВ: Ендру Куомо негирао оптужбе државног тужилаштва

Foto: Tanjug/AP Photo

U snimljenom odgovoru na nalaže istražnog tima državnog tužilaštva Njujorka Kuomo uzvraća da se "činjenice mnogo razlikuju od onoga što je prikazano", kao i da "nikada nikoga nije neprikladno dodirnuo ili učinio neprimeren seksualni gest", prenosi AP.

- Želim da znate direktno od mene da nikoga nisam dodirivao na neprikladan način ili napravio neprimeren seksualni gest. Imam 63 godine i čitav svoj život zrelog čoveka sam proživeo u fokusu javnosti. To jednostavno nisam ja, nikada nisam bio takav - poručio je Endru Kuomo, demokrata koji je na položaju guvernera države Njujork od 2011. godine.

Državna tužiteljica Leticija Džejms tvrdi da je Kuomo "prekršio državne i savezne zakone" i navodi da neprikladno ponašanje nije bilo ograničeno samo na zaposlene u njegovom kabinetu, već se proširilo i na druge državne službenike, uključujući i policajku koja je bila deo njegovog obezbeđenja, ali i na žene koje nisu bile angažovane u državnoj službi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega