STARICA (79) RUKOVODILA ŠVERCOM KOKAINA: Krijumčarila kokain u pošiljkama iz Dominikanske Republike

Novosti online

03. 08. 2021. u 17:24

ŠPANJOLKA stara 79 godina uhapšena je kao mozak operacije kriminalne grupe, koja je krijumčarila kokain u pošiljkama sa koralima iz Latinske Amerike u Evropu, saopštila je danas španska policija.

СТАРИЦА (79) РУКОВОДИЛА ШВЕРЦОМ КОКАИНА: Кријумчарила кокаин у пошиљкама из Доминиканске Републике

Foto: Depositphotos

Civilna garda je saopštila da su tri člana kriminalne grupe poslovala sa uvozom korala u Španiju iz Dominikanske Republike preko Portugalije i da su kontejneri bili modifikovani za šverc kokaina u tajnim pregradama, piše Rojters.

- Kriminalna grupa imala je jasnu hijerarhijsku strukturu, gde je 79.godišnja žena obavljala funkciju vođe grupe - navodi se u saopštenju Civilne garde.

Žena sa još dvojicom Španaca, starosti 26 i 60 godina, uhapšena je u Portugaliji tokom operacije koju su vodili španska civilna garda, nacionalna policija i portugalska sudska policija.

Kriminalna grupa je privukla pažnju policije kada je pokušala da prikupi novac od drugih kriminalnih grupa za svoju ilegalnu trgovinu.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara