UZNEMIRUJUĆE - POSLEDNJI TRENUCI MUČKI UBIJENIH BLIZNAKINJA (18): Naredio im da kleknu i pokupe kosu, pa hladnokrvno zapucao! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2021. u 22:10

AMALIJA i Amanda Alves, 18-godišnje sestre bliznakinje i majke, monstrum je naterao da kleknu na prljav beton i kosu skupe u punđe.

УЗНЕМИРУЈУЋE - ПОСЛЕДЊИ ТРЕНУЦИ МУЧКИ УБИЈЕНИХ БЛИЗНАКИЊА (18): Наредио им да клекну и покупе косу, па хладнокрвно запуцао! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Instagram

U sledećem trenutku prislonio je pištolj na njihove potiljke i zapucao. Da sve bude još mučnije, snimak jezivih egzekucija prenošen je uživo na Instagramu.

Ubica je potom u jednu sestru ispalio još četiri hica u jednu od sestara i četiri u drugu. Amanda je iza sebe ostavila trogodišnju ćerku, dok je njena identična bliznakinja Amalia ostavila šestomesečnog dečaka.

Beživotna tela sestara pronađena su samo nekoliko sati nakon što su ubijene pored puta iza stambenog kompleksa u Packjusu.

Za stravičan zločin osumnjičen je Mateus Abreu, tinejdžer sa debelim krivičnim dosijeom. Iako policija tek treba da utvrdi motiv ubistava, lokalni mediji prenose da su sestre ućutkane jer su previše bile upućene u poslove lokalnih narko-bandi.

Osumnjičeni tinejdžer je, kako se prenosi, već bio iza rešetaka najmanje sedam puta, uključujući hapšenja za nedozvoljeno držanje oružja i namerno nanošenje telesne povrede prošle godine.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)