LJUTI NA HARIJA! Napeto u kraljevskoj porodici - Čarls ne želi da vidi sina na otkrivanju statue princezi Dajani!

Novosti online

22. 06. 2021. u 22:39

PRINC Hari (36) ponovo će zbog prodičnih obaveza posetiti Englesku.

ЉУТИ НА ХАРИЈА! Напето у краљевској породици - Чарлс не жели да види сина на откривању статуе принцези Дајани!

Foto: EPA

Krajem juna trebalo bi da dođe iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi 1. jula mogao da prisustvuje otkrivanju statue princeze Dajane.

Da je još živa Dajana bi 1. jula slavila 60. rođendan, a baš zato su prinčevi Vilijam (39) i Hari (36) taj datum odabrali za otkrivanje statue napravljene u njenu čast. Kip su krenuli da planiraju nekoliko godina pre nego što je Hari napustio kraljevsku porodicu i dao nekoliko intervjua punih optužba protiv kraljevske porodice.

Princ Čarls (72) navodno neće prisustvovati događaju, iako je to prvi put da će Hari ponovo biti u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon sahrane princa Filipa. Iako su tada otac i sin razgovarali, Čarls ne planira to da ponovi.

- Čarls je bio vrlo jasan kada je rekao da neće biti tamo, jer ide u Škotsku. Nisu planirali da se sretnu - rekao je anonimni izvor za britanski portal.

Predviđa se kako će braća zajedno doći na otkrivanje statue, kao način da pokažu poštovanje Dajani. Međutim, održaće odvojene govore.

- Nisu uživo ni pošteno razgovarali, komunicirali su samo putem poruka - izjavio je drugi izvor. Dodaje da ne misli da će do pomirenja doći u skorije vreme, jer je njihova "veza još uvek vrlo napeta".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost