UKRADENO SEDAM MILIONA METAKA: Nova akcija meksičkih kartela, presreli transport oružja

Novosti online

12. 06. 2021. u 22:33

DVA šlepera sa ukupno sedam miliona metaka, ukradena su kada su nepoznati napadači presreli transport oružja u meksičkoj državi Guanhuato, javlja dnevnik Informador.

УКРАДЕНО СЕДАМ МИЛИОНА МЕТАКА: Нова акција мексичких картела, пресрели транспорт оружја

Ilustracija - Foto AP

Predstavnik fabrike municije Teknos Huan Ibarola rekao je da su dva šlepera natovarena municijom presretnuta na auto-putu.

Ipak, Ibarola tvrdi da meksički narko-karteli, koji se sumnjiče za ovu krađu, neće imati puno koristi, pošto se radi o malokalibarskoj municiji.

Meksički mediji navode da karteli uglavnom upotrebljavaju "kalašnjikove" i američke jurišne puške "Ar-15", kao i pištolje kalibra devet milimetara.

- Oni oružje ovog kalibra ne koriste - rekao je Ibarola.

Transport municije je obezbeđivala kompanija koja nema veze s policijom, a vozači su pronađeni nešto kasnije, nepovređeni.

(RTS/INFORMADOR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe