TRAMP PONOVO UZDRMAO AMERIKU: Preuzeću Belu kuću pre nego što mislite, to će biti nešto veoma posebno (VIDEO)

Novosti online

06. 06. 2021. u 18:44

U NOVOJ kampanji prikupljanja sredstava za Republikansku stranku, bivši američki predsednik Donald Tramp obećao je da će „vratiti“ Belu kuću i da će republikanci preuzeti kontrolu nad oba doma Kongresa „pre nego što neki misle“.

ТРАМП ПОНОВО УЗДРМАО АМЕРИКУ: Преузећу Белу кућу пре него што мислите, то ће бити нешто веома посебно (ВИДЕО)

Foto: EPA

To će biti nešto veoma posebno, dodao je Tramp. Tom izjavom isprovocirao je kritičare.

Snimak Trampove izjave je u petak objavljen na Jutjub kanalu Nacionalnog republikanskog senatorskog komiteta, koji prikuplja sredstva, a donatorima je poslat u subotu.

Kritičari su najnovije obećanje bivšeg predsednika SAD ocenili kao „poremećeno“ i „opasno“, a video snimak se proširio društvenim mrežama.

Trampova poruka došla je uoči konvencije Republikanske stranke u Severnoj Karolini u subotu uveče, kada je optužio Bajdenovu administraciju zbog "uništavanja" zemlje. 

- Jedina stvar koju (demokrate) imaju je da se drže zajedno. Oni nemaju ljude poput nas koji sami odlaze i rade ono što treba - rekao je Tramp.

Dok kolaju glasine oko Trampove političke budućnosti, on je u petak alarmirao kritičare kada je u jednom intervjuu rekao da je možda zainteresovan za kandidovanje za Kongres u bliskoj budućnosti.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar