BOGIĆ BOGIĆEVIĆ ODBIO KANDIDATURU: Pod oznakom "NEOPOZIVO" - Pročitajte sadržinu celog njegovog pisma

S. M.

26. 03. 2021. u 22:04

Bogić Bogićević pismo se obratio predsedavajućem Gradskog veća Sarajeva i odbio kandidaturu za gradonačelnika

БОГИЋ БОГИЋЕВИЋ ОДБИО КАНДИДАТУРУ: Под ознаком НЕОПОЗИВО - Прочитајте садржину целог његовог писма

Bogić Bogićević / Foto printskrin Youtube

U nastavku prenosimo njegovo pismo Jasminu Ademoviću.

- Poštovani gospodine predsedavajući,

nemojte očekivati moje izjašnjenje o današnjem "izboru" za gradonačelnika Sarajeva, jer je to glasanje bilo potpuno bespredmetno. Pre dva dana javno i NEOPOZIVO povukao sam svoju kandidaturu i o tome obavestio i predlagača i javnost. NEOPOZIVO povlačenje znači konačnu odluku, o kojoj se dalje ne može razgovarati.

- Nisam, dakle, pristao da ostanem kandidat, pa, prema tome, nisam ni mogao biti izabran. Jako je nekoretno što ni jednom rečju niko na današnjoj sednici nije ni pomenuo moje NEOPOZIVO povlačenje kandidature.

- Radi zaustavljanja daljih manipulacija mojim imenom, molim Vas da javnost obavestite o stvarnim činjenicama, pre svega o tome da sam 24. marta NEOPOZIVO povukao svoju kandidaturu, te da je stoga današnje glasanje o meni u Gradskom veću Sarajeva bilo potpuno bespredmetno i suvišno.

- Bilo bi pošteno da preuzmete odgovornost za današnja dešavanja u Gradskom veću, umesto što krivicu pokušavate da prebacite na mene, dajući mi neke nove rokove za izjašnjavanje o nečemu o čemu sam se već NEOPOZIVO izjasnio.

- Želim Vam svako dobro u daljem radu - napisao je Bogićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba