STRAVIČAN SUDAR DVA KAMION I DVA AUTOMOBILA: Poginule dve osobe, eksplozije sprečavaju uviđaj, kilometarske kolone (VIDEO)

Tanjug

09. 09. 2020. u 20:41

DVE osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas posle 16 časova dogodila kod odmorišta Ježevo na autoputu A3, saopštila je zagrebačka policij

СТРАВИЧАН СУДАР ДВА КАМИОН И ДВА АУТОМОБИЛА: Погинуле две особе, експлозије спречавају увиђај, километарске колоне (ВИДЕО)

Foto: printskrin FB/BHTruck

DVE osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas posle 16 časova dogodila kod odmorišta Ježevo na autoputu A3, saopštila je zagrebačka policija.

U nesreći su učestvovala dva teretna vozila i dva putnicka automobila, posle udesa veliki požar zahvatio je kamione, čule su se i manje detonacije, a oblak gustog crnog dima išao je visoko.

Saobraćaj u oba pravca na auto-putu A3 obustavljen je, a iz Hrvatskog autokluba upozoravaju da su kolone vozila u oba smera duge oko dva kilometra.

Još nije poznato kako je došlo do nesreće, a policija navodi da će uvidaj biti obavljen čim se steknu uslovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar