DRAMA U KOMŠILUKU: Roditelj upao u razred i udario profesora šakom u glavu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 03. 2024. u 16:58

IZ Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđeno je da se danas oko podneva dogodio težak incident, kada je u jednoj obrazovnoj ustanovi roditelj upao u razred i udario profesora šakom u glavu.

ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Родитељ упао у разред и ударио професора шаком у главу

Foto: Printskrin/Jutjub/MUP HR

Hrvatski portal Indeks saznaje da je reč o školi u Trogiru, te da je navodno roditelj upao u razred nakon što je profesor njegovoj ćerki oduzeo mobilni telefon.

U policijskom saopštenju se navodi da su o incidentu obavešteni nešto posle podneva, da su po prijemu dojave izašli na teren i da je jedan muškarac priveden, a drugi je zatražio lekarsku pomoć.

Preciziraju da je profesor zadobio povrede, a da je nasilnik uhapšen i da je nad njim u toku kriminalističko istraživanje.

Direktorka Osnovne škole potvrdila je medijima da se incident dogodio u učenioci, kada je roditelj nasrnuo na profesora.

BONUS VIDEO: SRCE HOĆE DA MI STANE: U Višem tužilaštvu saslušan otac ubijenog MMA borca Stefana Savića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar