SPLIT POD VODOM: Stravično nevreme tutnji ka Srbiji (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2023. u 14:04

U SPLITU je već stiglo najavljeno grmljavinsko nevreme.

СПЛИТ ПОД ВОДОМ: Стравично невреме тутњи ка Србији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nakon kratkotrajnog pljuska rano jutros, u gradu je padala velika kiša koja već zadaje probleme na splitskim saobraćajnicama.

Kako javljaju čitaoci 24sata.hr, ulica Domovinskog rata je potpuno poplavljena, a automobili "plivaju". Slično je i s Velebitskom ulicom.

Grom je udario u rasvetni stub na Pujankama.

- To je bilo otprilike pre tri-četiri sata. Padala je jaka kiša, nošena vetrom. Ona je više padala vodoravno. Bilo je tamno nebo, mi smo bili blizu u lokalu. Mi smo odjednom videli munju i iza nje je bila baš jaka detonacija, jako se čulo. Kad je stala kiša mi smo došli tamo i videli taj stub. Hvala bogu da nije nikom ništa. Sad je oblačno, ali ne pada više - rekao je čitalac.

Da podsetimo, jutros je Republički hidrometeorološki zavod izdao novo upozorenje za područje Srbije zbog lošeg vremena koje je pred nama.

Upozorenje je izdato za područje Srbije na obilne padavine, lokalnu pojavu grada i olujni vetar - za danas 23. septembar i sutra 24. septembar.

BONUS VIDEO: SITUACIJA JE NEPODNOŠLjIVA“: Meštani Grčke Tesalije u očaju nakon razorne oluje Danijel

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024