MONSTRUM PRE TRI DANA PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI: Već robijao zbog pokušaja ubistva, Tužilaštvo saopštilo nove informacije

Novosti online

11. 08. 2023. u 19:51

NERMIN Sulejmanović, koji je danas u Gradačcu počinio trostruko ubistvo, među kojima je bila i njegova nevenčana supruga, i ranio još tri osobe, pre tri dana prijavljen je zbog nasilja u porodici. Ovo je danas saopšteno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

МОНСТРУМ ПРЕ ТРИ ДАНА ПРИЈАВЉЕН ЗА НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ: Већ робијао због покушаја убиства, Тужилаштво саопштило нове информације

Foto: AP Photo/Instagram/iron_bb24

Tokom zvaničnog obraćanja javnosti, portparol ove pravosudne institucije Admir Arnautović rekao je da je Sulejmanović od ranije poznat policiji i tužilaštvu.

- Reč je o licu koje je više puta osuđivano za razna krivična dela. Osuđivan je pre 15-ak godina za ubistvo u pokušaju. Ima više osuda za nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti - rekao je Arnautović.

On je potvrdio i da je Sulejmanović imao prijave nasilja u porodici.

- Tih prijava ima. Međutim, ono što moramo da kažemo jeste da je uvek odbijeno svedočenje u vezi sa ovim krivičnim delom nasilja u porodici. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je već poznata policiji i Tužilaštvu - rekao je Arnautović.

Na novinarsko pitanje da li je tačno da je Sulejmanović juče prijavljen policiji zbog nasilja u porodici, Arnautović je rekao:

- Nije bilo juče, već je prijava podneta pre tri-četiri dana. I kada smo počeli da dokumentujemo taj događaj, iskorišćena je mogućnost nesvedočenja, tako da se odustalo od krivične prijave za nasilje u porodici - objasnio je Arnautović.

On je rekao da je Sulejmanović izvršio samoubistvo na širem području Gradačca.

Podsetimo, trostruki ubica je ubistvo svoje supruge prenosio uživo na Instagramu. Pre nego što ju je upucao, pitao ju je zašto ga je prijavila policiji. Žena je, kako se može čuti na stravičnom snimku, rekla "uplašila sam se".

BONUS VIDEO: VOJNE VEŽBE NA TAJVANU - Tajpej simulira kineski napad na aerodrom Taojuan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave