UHAPŠENI BIVŠI POLICAJAC OSUMNJIČEN DA JE KOMŠIJI PUCAO U GLAVU: Branko se od policije krio od četvrtka

Novosti Onlajn

01. 07. 2023. u 14:33

BRANKO Mamić za kojim se tragalo od četvrtka zbog pokušaja ubistva u Trogiru uhapšen je danas nešto pre 14 sati, saopštila je hrvatska policija.

УХАПШЕНИ БИВШИ ПОЛИЦАЈАЦ ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ КОМШИЈИ ПУЦАО У ГЛАВУ:  Бранко се од полиције крио од четвртка

Foto: MUP Hrvatske

- Muškarac je uhapšen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Pronađeno je i vozilo. Policijski službenici će obaviti i pretragu vozila. Zahvaljujemo građanima na saradnji i strpljenju prilikom sprovođenja mera tokom traganja za počiniteljem - saopšteno je.

Podsetimo, za bivšim policajcem Brankom Mamićem tri su dana tragali zbog pokušaja ubistva, a Trogir je bio pod opsadnim stanjem.

Šta je Mamić uradio?

Podsetimo, u četvrtak usred bela dana bivši policajac Branko Mamić pucao je iz vatrenog oružja u glavu muškarca. Muškarac je zadobio teške telesne povrede, a iz splitske bolnice potvrdili su da je ranjenik stabilno.

Mamić je posle napada pobegao. Navodno, motiv je bila ljubomora jer je bio uveren da ga supruga vara sa komšijom kojeg je povredio. Mamić je nedavno izašao iz zatvora jer je osuđen za porodično nasilje nad suprugom i decom. On je optužen za sedam krivičnih dela. Mahao je pištoljem ispred njih i pretio da će ih ubiti.

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP-A: Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)