UOČI PLENKOVIĆEVOG ODLASKA U SUBOTICU: Radman - Srbija bi trebalo da osudi rusku agresiju i uvede sankcije Moskvi

ŠEF hrvatske diplomatije Gordan Grlić Radman uoči Grlić Radman komentarisao odlazak predsednika hrvatske vlade Andreja Plenkovića u Suboticu, ali nije rekao hoće li se susresti i sa Aleksandrom Vučićem.

УОЧИ ПЛЕНКОВИЋЕВОГ ОДЛАСКА У СУБОТИЦУ: Радман - Србија би требало да осуди руску агресију и уведе санкције Москви

Foto: AP/ Virginia Mayo

- Nije problem susresti se. Ali, ako govorimo o ozbiljnom, sadržajnom razgovoru koji će rezultirati ozbiljnim dogovorom… Nema razloga susretati se ako nema volje za susretom - rekao je šef hrvatske diplomatije.

On je dodao da "Može biti volje za susretom, ali da mora da postoji povod, razlog, jer ovo su ozbiljne teme koje godinama stavljamo na sto”.

- Puno je tu još posla. Srbija bi trebalo da bude zemlja koje će promovisati regionalnu stabilnost - rekao je Grlić Radman, dodajući da bi Srbija trebalo da osudi i rusku agresiju i uvesti sankcije Rusiji.

Za Grlić Radmana otvorenje Hrvatske kuće u Subotici je ”krucijalni projekt za Hrvate u Srbiji”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu