MIKI IZ BOSNE I DALJE TRAŽI CELA NEMAČKA: Iz firme nestalo milion evra, oglasio se direktor - "Nemoguće da je to sama uradila"

Novosti online

28. 12. 2022. u 16:45

NAKON što je ukrala više od milion evra od firme za transport novca u oktobru, Mirnesa S. je verovatno najtraženija žena u Nemačkoj. Otada je Miki, poreklom iz BiH, u bekstvu.

МИКИ ИЗ БОСНЕ И ДАЉЕ ТРАЖИ ЦЕЛА НЕМАЧКА: Из фирме нестало милион евра, огласио се директор - Немогуће да је то сама урадила

Foto: Instagram

Generalni direktor kompanije za transport novca u kojoj je Miki radila kaže da je najverovatnije između četiri i šest osoba učestvovalo u ovoj akciji.

Portparol policije je takođe saglasan s činjenicom da je Miki najverovatnije imala pomagače i da je u toku provera ko bi to mogao da bude.

- Skoro je nemoguće da je Miki sama ukrala milion evra - rekao je on.

Nemački Bild prenosi da je Mirnesa radila kao operater, ali da je zbog poverenja koje su kolege imale u nju, često pomagala u pakovanju novca u kese.

- Previše poverenja ponekad može da napravi probleme. Prebrojavanje novca i pakovanje je jako osetljiva stvar. Novac u kešu je na stolu. Ukoliko sačekate pravi trenutak, lako možete da ga ukradete - rekao je Ervin Piken, direktor kompanije koja se takođe bavi transportom novca.

Podsetimo, Mirnesa je u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a pre ove kompanije, radila je kao konobarica. Rodom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače. Roditelji su je se odrekli, a devojački se prezivala Bešlić.

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocenu odeću.

Osumnjičena ima brojne tetovaže na telu, posebno na rukama, koje mogu da pomognu u potrazi.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji - saopštila je policija u Štutgartu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: BOND, DŽEJMS BOND - Pre 60 godina snimljen prvi film o „agentu 007“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (2)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)