U EVROPSKOJ politici nezabeležen je slučaj takvog sukoba kakav se odvija u Hrvatskoj između predsednika države i predsednika vlade, Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića.

Komentari (7)

Miki Zg

29.10.2022. 18:54

Hrvatska je slučajna država rekli su mnogi hrvatski intelektualci . Imamo premijera Plenkovića koji je na čelu HDZ koji je okružen proustaškim i kriminalnim ministrima već ih je oko 18 smijenio u 6 god. Ti ustaški elementi rade mu o glavi zato im je dao određene visoke funkcije iako ih se boji za svoj život ,izlaz mu je u EU mafiji gdje dobro kotira ( Šarl Mišel i ostala bagra ) .Milanović suncokret ,od antifašiste ,do unuka ustaškog dede iz Senja ( monstruozne ustaše moja porodica iskusila jer smo iz tog kraja ) .

Ljubica

29.10.2022. 20:13

Ali obadvojica su bili saglasni da daju podršku pilotima koji su ubijali civile na Petrovačkoj Cesti. Ne brinem ja za njihovu svadju, neće vrana vrani oči iskopati.

milanm

29.10.2022. 20:27

Hrvatska politika je oruđe u rukama spoljnjih gazda i zato se ne primajte na ovaj , fingirani sukob . Jedan od načina kako se ta politika vodi je stvaranje , naoko , suprostavljenih timova .

Miki Zg

31.10.2022. 17:34

S juga .Gosp. otac Zorana je Stipe Milanović iz Sinja inače prije 120 god. su došli iz CG.Vjenčani kum mu je bio moj prijatelj pok. prof. Vladimir Veselica .Od njegove mame otac je bio iz Senja .Osim toga Stipe Milanović pok. je stanovao 500 metara od mene na Kajfešovom bregu i bio vrlo prek čovjek po pričanju susjeda .Sada čitaoci vide tko piše gluposti -demokracija je pa svatkо može što pisati ?