SUZE I KIŠA NA ISPRAĆAJU KRSTIĆA: Beli kovčeg i bele ruže za malog Roberta (9) - Tročlana porodica, žrtva bahate vožnje, sahranjena u Mostaru

Novosti online

27. 09. 2022. u 19:20

U MOSTARU je danas objavljen ispraćaj i sahrana tročlane porodice Krstić koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u subotu naveče nedaleko od Mostara.

СУЗЕ И КИША НА ИСПРАЋАЈУ КРСТИЋА: Бели ковчег и беле руже за малог Роберта (9) - Трочлана породица, жртва бахате вожње, сахрањена у Мостару

Foto: Printskrin Jutjub/Kliks.ba

U nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja ćerka zadobila povrede opasne po život i na lečenju je u SKB Mostar,

Preživela devojčica je prema izjavama lekara u stabilnom stanju.

Ispraćaj nastradalih je počeo ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gde su članovi porodice primali saučešće. Potom su tela prevezena na rimokatoličko groblje u naselju Ortiješ.

Njihova tragična smrt zavila je u crno Hercegovinu, a porodicama tragično stradalih izraze saučešća upućuju brojni građani iz svih krajeva naše zemlje kao i visoki dužnosnici sa svih nivoa vlasti.

Foto: Fejsbuk

Bračni par je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj su učestvovala četiri automobila te su četiri osobe poginule i još četiri teško povređene.

Prema nezvaničnim informacija tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavesne vožnje druga dva automobila, BMV i "mercedesa". Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMV, Mate Primorac, inače hercegovački biznismen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost