HOROR NA PLAŽI U ALBANIJI: Gliserom se zaleteo među kupače, poginula devojčica - objavljen strašan snimak (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2022. u 22:54

JAVNOST je šokirala tragedija koja se u utorak dogodila na plaži Potam u Albaniji, kada je čamac usmrtio sedmogodišnju devojčicu dok se kupala sa ocem na svega 15 metara od obale.

ХОРОР НА ПЛАЖИ У АЛБАНИЈИ: Глисером се залетео међу купаче, погинула девојчица - објављен страшан снимак (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/ABC News Albania

Na Jutjubu se pojavio snimak divljačke vožnje šefa policije grada Elbasana Arjana Tase koji je upravljao gliserom koji je ubio devojčicu u moru. Naime, na snimku se vidi kako Tase uleće velikom brzinom gliserom sa dva snažna motora u deo koji predviđen za kupače što je bilo smrtonosno za malu Jonadu.

Pravo je čudo da još neko nije stradao jer je u vodi bilo dosta dece među kupačima. Otac je kada je video da na njih ide gliser zaronio, ali su propeleri čamca naneli smrtonosne povrede njegovoj ćerki.

- Došao je velikom brzinom do mene i moje ćerke. Ja sam zaronio, a čamac je direktno udario u nju - rekao je Bledara Avdia, koji je sa svojom sedmogodišnjom ćerkom, Jonadom i suprugom u utorak došao na plažu Potam u Albaniji, a oko 14 sati se dogodila nesreća.

Bislim Ahmetajm, učitelj koji je tog dana takođe bio na plaži, napisao je na svom Fejsbuku kako mu je Bledar nakon nesreće prišao i rekao: "Trebalo je da umrem umesto nje. Bog mi je uzeo, držali smo se za ruke, zašto je uzeo nju a ne mene", jecao je otac nastradale devojčice.

- Istražitelji kažu da je policajac vodio članove svoje porodice iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko osam kilometra, kada se nesreća dogodila. Elise su izazvale smrtonosne povrede na detetu - rekao je portparol policije.

Tase je osumnjičen za ubistvo iz nehata, a 15 osoba koje su bile zadužene za bezbednost plaže su otpušteni. Stotine sveća i cveća postavljeno je tamo gde je Džonada izgubila život, kao i ispred kabineta premijera.

Albanska javnost se digla na noge posle ove tragedije, a novinar Blendi Fevziu rekao je da "albansko more nije pod kontrolom vlasti, već se pretvorilo u džunglu u rukama razbojnika". On je dodao da je i njemu više puta život bio ugrožen dok se kupao zbog bahate vožnje skutera.

BONUS GALERIJA: Oluja izazvala haos na putu, u lančanom sudaru učestvovalo 21 vozilo

BONUS VIDEO: PROBUDIO SE VULKAN NA ISLANDU - Snimak erupcije Fagradalsfjala

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)