BIO JE PRI SVESTI I VIKAO "UPOMOĆ": Detalji eksplozije u Vukovaru, neko starijem muškarcu postavio bombu!

Novosti onlajn

19. 06. 2022. u 20:54

JEDAN stariji muškarac (73) teško je povređen jutros u Vukovaru, u eksploziji.

БИО ЈЕ ПРИ СВЕСТИ И ВИКАО УПОМОЋ: Детаљи експлозије у Вуковару, неко старијем мушкарцу поставио бомбу!

Foto: Arhiva VN

Otvaranjem vrata muškarac je aktivirao eksplozivnu napravu, koja je eksplodirala i nanela mu teške telesne povrede, koje su utvrđene nakon što je prevezen u vukovarsku bolnicu.

- Čuli smo jutros kad smo se probudili. Odjednom je odjeknula detonacija i pogledali smo u smeru toga i samo se videla prašina - kazao je komšija Ivan Matijević za hrvatske medije.

- Bio je pri svesti jer je vikao nama "upomoć" i samo je vikao da je bomba. Divan jedan čovek koji malog mrava ne bi zgazio, samo imam pohvale o tom komšiji - rekla je Anita Jukić.

Iz policije su potvrdili da su s povređenim muškarcem uspeli da razgovaraju i da se on nalazi u svesnom, ali stanju šoka.

Eksploziju je izazvalo aktiviranje podmetnute eksplozivne naprave, saopštila je vukovarsko-sremska Policijska uprava nakon uviđaja.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je pokušano krivično delo teško ubistvo, a policijski službenici protiveksplozivne zaštite, uz pomoć službenog policijskog psa, preduzeli su mere i radnje radi zaštite bezbednosti građana, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!