NENAD PERIŠ UŠAO U POLITIKU: Otac preminulog Mateja javno rekao koga podržava

Novosti online

19. 06. 2022. u 16:16

HDž-OV kandidat za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš predstavio je danas na konferenciji za novinare koalicijsku listu HDZ-a, HSS-a i nestranačkih kandidata s kojom sledeće nedelje ide na izbore za splitsko Gradsko veće.

НЕНАД ПЕРИШ УШАО У ПОЛИТИКУ: Отац преминулог Матеја јавно рекао кога подржава

Foto: Z. Jovanović

Uoči predstavljanja na Đogaševom Fejsbuk profilu je objavljen video u kojem Nenad Periš, otac tragično preminulog Mateja Periša, hvali Đogaša i najavljuje da će glasati za njega.

Đogaš je Splićanin, hajdukovac, bio je u Americi i ima iskustvo. Mislim da je kroz kampanju koja je u tijeku pokazao da je uključiv, što mislim da je vrlo važno za Split - kaže Periš.

On je dodao i da Đogaš oko sebe okuplja ljude koji će "znati da vode Split".

Podržali ga i Krstičević i Lušić

Pored Periša, HDZ-ovog nestranačkog kandidata podržali su i bivši HDZ-ov ministar Damir Krstičević i vaterpolista Deni Lušić, piše Indeks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe