BISERA TURKOVIĆ SPROVODI SAMOVOLJU: Lavrov ne sme stupiti na tlo BiH!

Novosti online

05. 06. 2022. u 19:59

DRŽAVNI organi BiH, posebno Granična policija Bosne i Hercegovine, upozoreni su da - ako se suoče s najavom ili lično dolaskom - Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije, onemoguće stupanje na tlo Bosne i Hercegovine, piše portal "Politicki.ba".

БИСЕРА ТУРКОВИЋ СПРОВОДИ САМОВОЉУ: Лавров не сме ступити на тло БиХ!

Foto: Printskrin

Nalog - informaciju o prihvaćenim restriktivnim merama, delegirala je Bisera Turković, ministarka spoljnih poslova BiH. 

Ovaj nalog izdala je bez konsultacija sa predstavnicima sva tri naroda, a državna vlada BiH nije raspravljala o formalnom priključenju sankcijama Zapada Ruskoj Federaciji.

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je ranije ministarki spoljnih poslova BiH Biseri Turković da prestane da deli lekcije većima od sebe u diplomatskom svetu, a posebno u ime svih u BiH.

- Bisera Turković malo stavlja video sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom i lavom koji riče, a malo ga napada po direktivi. Ministar Lavrov je trenutno, verujem, najveći svetski diplomata, a Bisera Turković lokalni akter i to iz stranke koja ne poštuje ni BiH, ni Ustav, ni zakone, niti bilo šta - istakla je Vulićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest