BIZARAN SLUČAJ U BRČKOM: Kinezi oteli čoveka, pa tražili otkupninu

Novosti online

07. 05. 2022. u 07:50

POLICIJA u Brčkom uhapsila je tri osobe poreklom iz Kine koje su juče otele mušku osobu nakon čega su tražili otkupninu kako bi ga pustili na slobodu.

БИЗАРАН СЛУЧАЈ У БРЧКОМ: Кинези отели човека, па тражили откупнину

Ilustracija

Policija Brčko distrikta sinoć u 19:35 sati dobila je prijavu da su nepoznate osobe na nepoznatoj lokaciji otele muškarca i da traže otkupninu kako bi ga pustili.

Odmah nakon prijave policijski službenici su preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio.

Kako su naveli iz policije, efikasnom reakcijom i u vrlo kratkom vremenu pronađene su osobe koje se dovode u vezu s navedenim događajem, a pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen je i uviđaj.

- Nakon kriminalističke obrade slobode su lišeni S.B. (52) i S.X. (41), oba rođeni u Republici Kini, a nastanjeni u Brčkom, zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo otmica , kao i W.S. (45) u Republici Kini, nastanjena u Brčkom, zbog osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena nabavka i držanje ili prodaja oružja ili bitnih delova za oružje - rekli su iz Policije Brčko distrikta.

Iz policije naglašavaju da se nastavljaju dalje mere i aktivnosti na dokumentovanju pomagača u vezi krivičnog dela otmice. Navedene osobe će uz izveštaj o počinjenju krivičnih dela biti predata Tužilaštvu Brčko distrikta na dalje krivično pravno procesuiranje.

(Kliks)

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEOGRADSKOG KAFIĆA - Muškarac usred bela dana krade novčanik iz šanka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna