AMBASADOR Rusije u BiH Igor Kalabuhov govorio je o planovima pojedinih struktura u BiH za ulazak u NATO.

Huan

19.03.2022. 05:08

Kuba ima vec 60 godina sankcije od USA i sta je Crna Gora, ili BiH uradila da prekine taj fasiticki odnos prema narodu Kube? Prosle godine smo imali problem sa hranom i vas prijatelj Joe Biden je uveo dodatne sankcije. Zahvaljujuci Kini, Meksiku, Rusiji, Cileu, Argentini, i papi Francesku Kuba je prezivjela sa minimalnim zrtvama. Krv onih koji nisu prezivjeli je i na rukama gospodje Džudi Rajzing Rajnke koja danas govori ko sta treba da glasa u Crnoj Gori, a njena vlada sankcijama ubija djecu na Kubi. Do kada vise gospodjo Rajnike. Ovo Rajniker je vjerovatno od njemacke rijeci Reiniker. No dobro pitanje je do kada cete ubijati djecu na Kubi sankcijama koje traju vec 60 godina? Ako niste znali ili ste prespavali hladni rat je zavrsen, ali ocito u vasim glavama jos nije gospodjo Reinke! Sad ne pominjem Jemen, Iran, Irak, Siriju, gdje ste unistili civilno stanovnistvo! Molim vas odgovorite mi na legitimno pitanje, do kada cete fasistickim prtiscima koji traju 60 godina ubijati gradjane Kube?!!!!!!!

Janez

19.03.2022. 08:23

Što volim da malo uplaši i ove ujkice, nemogu da ih gledam više, odvratni su. Prave se nekakvi ozbiljni ljudi, a toliko su srba poubijali i protjerali sa srpske zemlje.

Beograd

19.03.2022. 09:46

Mi imamo bezobraznih i nekulturnih voditelja, ali ovaj je presao sve granice kulturnog ponasanja. Ruski ambasador je jako kulturan i fin covek, ali je trebao da izadje iz emisije. Sta glupom voditelju nije jasno? Ulazis u neprijateljsku alijansu i ocekujes cvece? Naravno da postajes meta. Zasto nas zapad ne ostavi na miru, a neutralni smo? Stvarno ljudi gube kontakt sa realnoscu. Rusi su mekani, moraju da shvate da sa ovim zlom sa zapada moras cizmom, drugaciji jezik ne razumeju.