PRONAĐENA BEŽIVOTNA TELA STARIJEG BRAČNOG PARA: Užas u selu kod Posušja, policija pretpostavlja da se radi o ubistvu i samoubistvu

Srna

17. 02. 2022. u 19:18

Tela starijeg bračnog para pronađena su u mestu Vir kod Posušja, a istraga ide u smeru da se, najvjerovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu.

ПРОНАЂЕНА БЕЖИВОТНА ТЕЛА СТАРИЈЕГ БРАЧНОГ ПАРА: Ужас у селу код Посушја, полиција претпоставља да се ради о убиству и самоубиству

Ilustracija

O pronalasku tela u njihovoj porodičnoj kući policija je obaveštena jutros u 8.05 časova, nakon čega su na mesto događaja izašli policijski službenici i Hitna medicinska pomoć, čiji su lekari konstatovali smrt, rečeno je iz Policijske uprave Posušje.

Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona naveli su da se radi o starijem bračnom paru M.K. /84/ i njegovoj supruzi, A.K. /75/, koji su živeli sami.

Uviđaj je obavljen u prisustvu Kantonalnog tužioca Borislava Čuljka, koji je naložio obdukciju tela i druge zakonom predviđene istražne radnje kako bi se istražio ovaj slučaj.

Na mestu događaja nema tragova premetačine, zbog čega istraga ide u smeru da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu, navode federalni mediji. 

BONUS VIDEO: 

OPSADNO STANjE U NOVOM PAZARU: Policija blokirala grad posle pucnjave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)