MILORAD Dodik, srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine, rekao je da Republika Srpska nije izašla iz ustavno-pravnog poretka već da traži vraćanje u ustavne okvire. On je za Hrvatsku radio-televiziju istakao da je Republika Srpska posvećena primeni Ustava BiH.

Komentari (4)

Zoran Petrović

28.12.2021. 22:51

Prateči politiku u BiH , jasno se vidi da je to zajednica koja se silom održava . Siliom zbog interesa stranih sila. A mnogi tih političara su postavljeni , i deluju po naredbi samo zbog sobstve pozicije i ličnog interesa. I đoker mnogih političara na Balkanu je uvek vračanje u 90 tih.. To im je uvek ona putanja na koju skoče kad nemaju argumenata ni rezultata za sobstvene građane..

SvenSrb

29.12.2021. 07:47

Mi u Švedskoj gledali smo kako ubijaju Srpske Dečake u JNA kao glinene Golubove. Ubili su preko 6000 u stroju. i to nije genocid. A kada su vojnici JNA prepoznali te svoje ubice oni su ih kaznili prekom kaznom jer su i zaslužili. Slušajući Izetbegovića. On je rekao što nas više izgine bolje ćemo živeti??? U Srebrenici nije bio genocid!

Srbin al bosanski

29.12.2021. 08:38

On siječe granu na kojoj sjedi. Na kojoj se obogatio kao Krez. A narod ojadio, osiromašio, opljačkao. Vrlo loše nas predstavlja, predstavlja nas kao narod sa pola pameti, subenast neki narod, tupav i glupav. A možda i jeste takav, a mi to nećemo da priznamo. Za početak ruširi ovo političko smeće.