ZORAN MILANOVIĆ ODMAH REAGOVAO: Plenković je danas pokazao kakav je tip čoveka

Novosti online

09. 11. 2021. u 20:14

IZ kabineta predsednika Zorana Milanovića večeras je stigla reakcija na konferenciju za štampu premijera Andreja Plenkovića.

ЗОРАН МИЛАНОВИЋ ОДМАХ РЕАГОВАО: Пленковић је данас показао какав је тип човека

Foto: EPA

- Osim što je dopustio, što je zaista neverovatno, da javno govori o sadržaju i karakteru sastanka Veća za odbranu, Plenković je u izjavi novinarima odlučio da javno ponizi načelnika Glavnog štaba Oružanih snaga RH. Reći da admiralu Robertu Hranju nije bilo dopušteno da govori na sastanku bezočna je laž. Andrej Plenković odlučio je da laže čak i o sadržaju današnjeg sastanka Veća za odbranu i tako da još jednom pokaže kakav je on tip čoveka - navodi se u saopštenju.

- Upravo suprotno, nije bilo dopušteno da se beskrupulozno manipuliše s načelnikom Glavnog štaba OSRH. Ne može višenamenska Plenkovićeva ulizica da omalovažava jednog od najboljih hrvatskih oficira kojem nije ni do koljena po znanju, a da ne govorimo ponašanju. To što mu je to dopušteno bilo je nadrealno - zaključuje se u Milanovićevoj reakciji.

Podsetimo, premijer Hrvatske Plenković je na današnjoj press konferenciji sugerisao da je predsednik Hrvatske Zoran Milanović na današnjem sastanku, na kojem su bili predsednik, premijer, načelnik glavnog štaba Oružanih snaga Robert Hranj i ministar odbrane Mario Banožić, zabranio govoriti Hranju.

(Indeks)

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA - Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili