BAKIR IZETBEGOVIĆ: Čestitao sam Vučiću na ustupljenim predmetima o ratnim zločinima

Novosti online

09. 11. 2021. u 18:28

PREDSEDNIK SDA Bakir Izetbegović tvrdi da do susreta sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa kojim bi se rado sreo, još nije došlo jer mu nije ponuđen termin.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ: Честитао сам Вучићу на уступљеним предметима о ратним злочинима

Foto: EPA

- Nije mi ponudio termin. Mi smo razmenili poruke. Čestitao sam mu na ustupljenim predmetima o ratnim zločinima, to je bio dobar korak. Rado bi se sa njim sreo - rekao je Bakir Izetbegović.

Na opasku da je odustao da se sa Vučićem sretne u Beogradu, lider SDA kaže da je zbog, kako je rekao, te nepotrebne halabuke u Sarajevu možda bolje da se sastanu u Bijeljini ili Brčkom.

- Neka on meni ponudi termin, a ja ću ponuditi lokaciju - predlaže Izetbegović.

Na konstataciju da je šef turske države Redžep Tajip Erodgan juče izjavio da će doći u jednodnevnu posetu Srbiji ili će pozvati predsednika Vučića da dođe u Tursku da bi razgovarali o BiH, Izetbegović kaže:"Zašto da ne".

- Treba da idemo jedni prema drugima. Zato sam i rekao ranije da mi neće pasti kruna s glave ako odem u Beograd da razgovaram s Vučićem - rekao je Izetbegović.

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA - Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (13)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom