ŠEŠELJ OTKRIO KAKVU PONUDU JE DOBIO: Mogao sam ni dan da ne budem u Hagu

S. R.

09. 11. 2021. u 16:24

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je za jutarnji program Hepi TV da Srbi imaju izraženu nacionalnu svest i ne pokoravaju se jačem.

ШЕШЕЉ ОТКРИО КАКВУ ПОНУДУ ЈЕ ДОБИО: Могао сам ни дан да не будем у Хагу

Foto: Printskrin Hepi TV

- Zar to nije odlika časnih ljudi? - pitao je Šešelj.

Voditelj Milomir Marić odgovorio je potvrdno, ali je i dodao da to "skupo košta".

- Jeste, skupo košta. Pa, mene je skupo koštalo uvek u životu! Pobuna u gimnaziji, pa kec iz vladanja, pobuna na fakultetu, pa nisam mogao da budem izabran za asistenta, pobuna protiv komunističkog državnom rukovodstva i 8 godina robije i onda Hag 12 godina. Ja sam ponosan na to - rekao je Šešelj.

Predsednik SRS rekao je da je mogao da ni dan ne bude u Hagu. Šešelj je objasnio da su mu iz Haga nudili još 2002. godine da sarađuje kao svedok, ali da se on ponudio i rekao da samo mogu da ga pozovu kao osumnjičenog.

Šešelj o situaciji u BiH

Lider radikala je izjavio da je u BiH najvažnije da nema novog rata i objasnio da je to najvažnije i za Srbe i za muslimane i za Hrvate.

- Sve se mora političkim putem rešavati - izjavio je Šešelj.

Predsednik SRS kaže da su Amerikanci mekše nastupili u Savetu bezbednosti UN, ali da to govori da treba biti oprezan.

Ne veruje da su moguće sankcije RS.

ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM: Njegova reakcija će vas oduševiti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024