KOLAR POSETIO FK "VUTEKS-SLOGA": Predsednik GO SDSS-a Vukovar uručio donaciju srpskom klubu (FOTO)

Novosti online

16. 04. 2021. u 16:58

PREDSEDNIK gradskog odbora SDSS-a Vukovara i kandidat za zamenika gradonačelnika Srđan Kolar posetio je danas sa kandidatima SDSS-a za gradsko veće fudbalski klub "Vuteks-Sloga".

КОЛАР ПОСЕТИО ФК ВУТЕКС-СЛОГА: Председник ГО СДСС-а Вуковар уручио донацију српском клубу (ФОТО)

Foto: SDSS

"Vuteks-Sloga" je najbolje rangirani srpski klub u hrvatskoj u kome igraju igrači raznih nacionalnosti. Srđan Kolar je istakao da je duh zajedništva i jedinstva koji godinama vlada u klubu "Vuteks-Sloga" najbolji primer na koji bi se trebali ugledati svi u gradu Vukovaru.

- "Vuteks-Sloga" je simbol da možemo zajedno uz poštovanje i uvažavanje međusobnih razlika da postižemo najbolje sportske rezultate.Kolar se osvrnuo i na dosadašnju lošu praksu da dva kluba iz Vukovara koji se takmiče u istoj ligi u hrvatskoj dobijaju mnogostruko veća sredstva podrške od grada.

- Nije korektno da postoji jedan standard podrške za "Vukovar 1991", a drugi za "Vuteks-Slogu", a da oba kluba se takmiče u istom rangu. Nadamo se da ćemo zajedno sa drugim političkim partnerima u gradu izmeniti ovu negativnu praksu koja šalje diskriminirajuće i loše poruke.

Srđan Kolar je zajedno sa svojim zamenikom Dejanom Drakulićem uručuo donaciju u opremi NK "Vuteks-Sloga" koju je primio predsednik kluba Đorđe Lukić. Lukić se zahvalio SDSS-u i Kolaru na svoj podršci klubu svih ovih godina i istakao da bez podrške stranke klub ne bi opstao. Posebno se zahvalio predsedniku generalne skupštine SDSS-a Vojislavu Stanimiroviću koji je najzaslužni i za ostanak Srba i opstanak srpskih institucija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista