DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JANUAR: Lavu dan pun obaveza, Strelac da se pazi konflikta, a Vodolija podmetanja i nepotrebnih troškova

Marina Jungić MILOŠEVIĆ

03. 01. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 4. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 4. ЈАНУАР: Лаву дан пун обавеза, Стрелац да се пази конфликта, а Водолија подметања и непотребних трошкова

Foto: Free Images Pixabay


Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars, posle dve godine, ulazi u Jarca i donosi vam napredovanje u karijeri, koje će neko pokušati da osujeti. Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi, jednom godišnje, nagoveštava odlazak na put sa ljubavnim partnerom. Osetljivi zglobovi.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa ulaskom Marsa u Jarca, uspostavljate saradnju sa strancima, ali može doći do izmena nekog plana. Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi, u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje uvećanje prihoda preko honorarnog posla. Problemi sa hormonima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mars danas ulazi u vaše astrološko polje novca i rizika, pa budite oprezniji sa finansijama i nemojte da pozajmljujete novac nikome. Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi, jednom godišnje, donosi novac umetnicima i sportistima. Podložnost povredama u sportu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mars u vašem astrološkom polju partnerstva, posle dve godine, najavljuje rasprave sa voljenom osobom ili raskid. Poslednja Mesečeva četvrt u polju privatnosti, jednom godišnje, donosi vam vanredne troškove i nesuglasice sa višegodišnjim partnerom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog naglašene astrološke kuće posla u koju posle dve godine ulazi i Mars, očekuje vas mnogo obaveza i sastanaka. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Vagi, novac vam pristiže preko kraćih putovanja i intelektualnih delatnosti. Osetljivi nervi.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mars ulazi u vaše astrološko polje ljubavi donoseći vam poznanstvo s nekim ko nosi uniformu na radu. Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi, jednom godišnje, najavljuje zaradu preko poslova sa hranom, nakitom, drvenarijom. Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Jednom godišnje u vašem znaku nađe se poslednja četvrt Meseca koji upravlja vašom karijerom, što nagoveštava uvećanje zarade preko pisanja, putovanja, rođaka. Ulazak Marsa u znak Jarca, unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Oprez za volanom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, posle dve godine, ulazi u Jarca donoseći vam kraća putovanja i povećanu aktivnost u okviru intelektualnih i poslova koji zahtevaju veliku preciznost. poslednja Mesečeva četvrt u Vagi, jednom godišnje, upozorava .

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi menja vaše planove i upozorava na konflikte sa saradnicima. Ulazak Marsa u Jarca, posle dve godine, donosi vam susret s nekim čije zanimanje zahteva veliku fizičku spremnost. Izbegavajte ljutu hranu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ulazak Marsa, planete akcije, u vaš znak, posle dve godine, donosi vam priliv energije i entuzijazma. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju karijere, nagoveštava dobitke preko žena Jarčevima oba pola. Podložnost povredama i infekcijama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi donosi vam zaradu preko zanimanja koja podrazumevaju češća putovanja u inostranstvo i kontakte sa strancima. Sa ulaskom Marsa u Jarca, čuvajte se podmetanja na poslu i nepotrebnih troškova. Bol u zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi, donosi vam uvećanje prihoda ali i vanredne troškove. Mars, posle dve godine, ulazi u Jarca, praveći napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, što upozorava na nesuglasice i rasprave sa šefovima. Podložnost infekcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)