NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JULA: Bik donosi važne emotivne odluke, Vage očekuju dodatne obaveze, Vodolija da se pazi ljubomore

Astrolog: Marina Jungić Milošević

08. 07. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 9. do 15. jula, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 15. ЈУЛА: Бик доноси важне емотивне одлуке, Ваге очекују додатне обавезе, Водолија да се пази љубоморе

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o  sedmičnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o nedeljnom horoskopu.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Period je povoljan za finansije, promenu ili proširenje poslova, ako ste martovski Ovan. Bićete uspešni, ukoliko ste umetnik ili sportista, jer vaš vladalac Mars, planeta akcije, 10. jula ulazi u polje posla, a Merkur u polje kreativnosti, sporta i šou-biznisa. Period poslednje Mesečeve četvrti u Ovnu, od 10. do 12. jula, povoljan je za pokretanje privatnog biznisa o kojem već neko vreme razmišljate.

Ljubav Aprilski Ovnovi su pred donošenjem važnih odluka vezanih za zajednički život sa partnerom. Slobodni predstavnici vašeg znaka, na nekom skupu, oko 14. jula, mogu upoznati umetnika, lekara, psihologa... Sunce i Merkur u Raku, podstiču vašu želju za sređivanjem stambenog prostora.

Zdravlje Melanholija.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Mars ulazi u Devicu 10. jula, čineći vas racionalnijim i fokusiranim na realizaciju kreativnih ideja. Imate potrebu da zablistate u okviru svoje profesije, ako ste rođeni krajem znaka. Možete proširiti poslove, postati deo nekog inostranog projekta, osnovati privatnu firmu, posvetiti se sređivanju poslovnog prostora. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući neprijatelja, oko 10. jula, donosi vam manji stres.

Ljubav Pred vama je uzbudljiv period, sa vašim vladaocem Venerom u kući doma, porodice i privatnog biznisa i Marsom u kući ljubavi. Razmišljate o ulasku u stabilnu vezu ili brak, a ako ste već u bračnim vodama, o renoviranju ili kupovini stana. Roditelji mogu imati manjih problema sa decom.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Period je kao stvoren za pokretanje privatnog biznisa u čemu ćete imati podršku članova porodice. Najzad možete početi sa realizacijom nečega o čemu ste dugo maštali, kako bi vaše sposobnosti došle do punog izražaja, naročito ako se bavite sportom ili umetnošću. Sredinom nedelje, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

Ljubav Pred vama je dinamična sedmica, ispunjena susretima sa interesantnim osobama, jer će se 11. jula i Merkur, planeta komunikacija i flerta, pridružiti Veneri u Lavu, znaku u koji "pada" vaše treće astrološko polje, kada na kraćem putu možete upoznati nekoga s kim ćete ući u ozbiljnu vezu. Mladi Blizanci mogu imati nesuglasice sa roditeljima.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

Foto: Profimedia

Rak (21. 6 - 22. 7)

Posao Početkom sedmice, Mars, planeta akcije i agresije, ulazi u vašu kuću mentalnog stanja, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o odnosu prema saradnicima. U isto vreme, Merkur, vladalac polja intuicije i komunikacije, biznisa i kraćih putovanja, ulazi u Lava, znak kreativnosti, u koji "pada"vaše polje posla, pa možete završiti neke isplative poslove.

Ljubav Napeti aspekti između Saturna, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, i Marsa i Plutona, početkom perioda, unose tenziju u vezu sa voljenom osobom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, od 10. do 12. jula, trebalo bi da se klonite rasprava sa Ovnovima, Jarčevima i Škorpijama.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 23. 8)

Posao Sa Marsom u drugoj astrološkoj kući, posle 10. jula, otvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ovnu, od 10. do 12. jula, možete dobiti poziv za saradnju iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Pozicije Jupitera i Urana u kući karijere podstiču vas da nastavite rad na projektu sa inostranim partnerima.

Ljubav Sa Venerom u svom znaku, popularni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Do 14. jula može vas privući osoba koju poznajete preko posla i vaš odnos može prerasti u nešto ozbiljnije. Ulazak Merkura u vaš znak, početkom perioda, donosi poznanstvo sa mlađom osobom preko neke društvene mreže.

Zdravlje Problemi sa zglobovima.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 23. 9)

Posao Mars, posle dve godine, 10. jula ulazi u vaš znak čineći vas aktivnijim i ambicioznijim, mada možete biti u dilemi koju od dve privlačne poslovne ponude da prihvatite. Ulaskom vašeg vladaoca Merkura u 12. polje, gde se već nalazi Venera, posle 11. jula, umetnici i sportisti dobijaju više inspiracije i motivacije. Poslušajte savet Škorpije ili Ovna.

Ljubav Naglašen znak Lava, 11. jula, čini vas sklonim da prihvatite udvaranje osobe koju ćete upoznati preko interneta ili društvenih mreža. Od 10. do 12. jula, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u polju opasnosti, posumnjaćete u dobre namere Ovna ili Jarca. Bik i Ribe misle na vas.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Sa Suncem u polju karijere i planetom akcije Marsom, koji početkom nedelje ulazi u znak posla, Devicu, očekuje vas više obaveza na radnom mestu. Zbog naglašenog znaka Bika, već neko vreme razmišljate o angažovanju na većem projektu sa strancima, koji bi mogao da vam donese solidna primanja na duže staze. Imate podršku jednog Jarca i Lava.

Ljubav S obzirom na to da će planeta rasprava prelaziti preko polja posla vašeg partnera, nakon 10. jula moraćete da se prilagodite njegovim potrebama. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, od 10. do 12. jula, imaćete potrebu da se okrenete druženju sa osobama koje odgovaraju vašem senzibilitetu, poput vazdušnih i vatrenih znakova. Strelac i Blizanci misle na vas.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 21. 11)

Posao Ulazak vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative u kuću prijatelja i planete biznisa, kao i Merkura u kuću karijere, početkom nedelje, najavljuju nove poslovne aranžmane. Simbol prosperiteta, Jupiter u Biku, donosi vam podršku osoba koje su preko posla prisutne u javnosti. Očekuje vas bogatiji društveni život, ako ste umetnik, radite u medijima, ili marketingu.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ovnu, od 10. do 12. jula, možete se naći u situaciji u kojoj ćete posumnjati u iskrenost voljene osobe. Slobodne Škorpije, sredinom perioda, očekuje susret sa osobama sa kojima su nekada bile bliske. Članovi porodice bi voleli da im posvetite više pažnje.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (22. 11 - 21. 12)

Posao Odgovara vam naglašen znak Lava, kao i Bika, preko koga prelazi vaš vladalac Jupiter, jer vam donose nove poslove. Posle 10. jula, Mars u polju karijere, kada nastupa i faza poslednje Mesečeve četvrti u Ovnu, čini vas veoma aktivnim pa nećete propustiti nijednu dobru šansu. Posle 11. jula, Merkur u Lavu, pogoduje sportistima, umetnicima i pedagozima.

Ljubav Tokom ovog perioda, bićete vrlo aktivni na društvenim događajima, gde vas oko 14. i 15. jula, očekuje susret sa osobom sa kojom će vas najverovatnije upoznati prijatelji ili kolege. Aspekt između Sunca u polju erotike i vašeg suvladaoca Neptuna, nagoveštava romansu sa Škorpijom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 19. 1)

Posao početkom perioda, Merkur, planeta trgovine i sporta, ulazi u polje novca, a Mars u Devicu, zbog čega ćete sa više entuzijazma pristupiti proširenju saradnje sa strancima ili ćete obnoviti kontakte sa nekim ko živi u inostranstvu. Pazite se mlađih saradnika, jer bi mogli da vam rade iza leđa. U vreme poslednje Mesečeve mene u polju privatnog biznisa, 10. jula, dobijate nove ponude.

Ljubav Pred vama je uzbudljiva nedelja puna zanimljivih susreta i poznanstava. Naglašen znak Lava, sa Venerom i Merkurom, posle 11.jula, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa mlađom ili mladolikom osobom koja se bavi kreativnim zanimanjem. Jedna Devica misli na vas, a Škorpija želi da vas vidi.

Zdravlje Preosetljivi ste.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (20. 1 - 19. 2)

Posao Sa naglašenom četvrtom astrološkom kućom, već neko vreme planirate kupoprodaju nekretnina, građevinske radove ili privatni, možda porodični biznis. Posle 10. jula, kada planeta akcije i sukoba, Mars ulazi u kuću rizika, moraćete da budete mnogo oprezniji kada se radi o novim investicijama. Pozicija Merkura, posle 11. jula, odgovara umetnicima.

Ljubav Početkom nedelje, planeta rasprava, svađa i ljubomore, ulazi u astrološku kuću opasnosti u kojoj je njegov uticaj naglašen, zbog čega bi trebalo da izbegavate konflikte sa emotivnim partnerom. Dan kasnije, i planeta intelekta, Merkur, ulazi u Lava, kada slobodne Vodolije mogu upoznati mlađu osobu.

Zdravlje Pripazite na ishranu.

 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti u polju novca, od 10. do 12. jula, ugovarate nove poslove. Imate mnogo zanimljivih ideja, koje želite da podelite sa nekim ko bi vam pomogao oko njihove realizacije. Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 11. jula ulazi u Lava, pa ćete biti mnogo aktivniji, posebno ako se bavite sportom ili veletrgovinom.

Ljubav Posle 10. jula, kada Mars ulazi u Devicu, polje partnerskih odnosa, razlog konflikta sa voljenom osobom može biti vaša preosetljivost, naročito ako se radi o nekom Ovnu, Lavu, Devici ili Škorpiji. Rođene u trećoj dekadi, očekuje susret sa Jarcem koji im je nekada bio i emotivni i poslovni partner.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)