DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 20. JUN: Bik da izbegava trošak, Devici stiže novac, Ribe razmišljaju o tajnoj romansi

Astrolog: Marina Jungić Milošević

19. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 20. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 20. ЈУН: Бик да избегава трошак, Девици стиже новац, Рибе размишљају о тајној романси

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Sekstil između Meseca i Urana predveče vam donosi vesti o poslovnom dogovoru sa Rakom. Inkonjunkcija Venere, vladaoca vašeg polja ljubavi i asterioida Karma, unosi tenziju u odnos sa emotivnim partnerom. Problemi sa želucem.

Bik

Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, u prepodnevnim satima, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Voljena osoba je preopterećena poslom i od vas očekuje više razumevanja i podrške. Izbegavajte slatkiše.

Blizanci

Aspekti Merkura, simbola biznisa, donose vam povoljne vesti od Lava. Mesec predveče obrazuje trigon sa Neptunom, koji upravlja vašim emotivnim životom, pa ćete teško odoleti šarmu nekoga ko često putuje zbog posla. Oprez za volanom.

Rak

Očekuje vas dogovor u četiri oka o finansijskim mogućnostima koje vam donosi nov poslovni projekat. Aspekti vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, u predvečernjim satima, nagoveštavaju romantičan susret sa Bikom. Nervoza.

Lav

Asteroid Viktorija u vašem znaku obećava uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem. Ne zna se ko je nervozniji, vi što ste preopterećeni obavezama ili partner koji s pravom očekuje više razumevanja s vaše strane. Pazite se povreda.

Devica

Dobro aspektovani Merkur, koji upravlja vašim znakom i poljem karijere, donosi vam novac ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Avgustovsku Devicu intrigira ponašanje osoba s kojom je duže vreme u tajnoj vezi. Unosite više tečnosti.

Vaga

Uticaj mladog Meseca u polju karijere donosi vam podršku žena, ma kog pola da ste. Rođenima u drugoj dekadi pogoduju ljubavne planete u polju flerta i iznenađenja, dok asteroid Amor u Ovnu odgovara septembarskim Vagama. Osetljiva koža.

Škorpija

Došlo je vreme da nastavite realizaciju posla sa strancima, pokrenutog pre nekoliko meseci. Aspekt vašeg vladaoca Plutona i Meseca, uveče vam donosi poziv za izlazak od osobe kojoj ste već duže vreme opsesija. Oprez za volanom.

Strelac

Novac dolazi i odlazi, ali saradnja sa Bikom kroz bavljenje uslužnom delatnošću može da vam obezbedi izvor prihoda. Vladalac vašeg znaka večeras ulazi u trigon sa planetom emocija, donoseći tajni susret sa Vodolijom. Nesanica.

Jarac

Izazovan aspekt između Meseca i planete mašte, podstiče vašu inspiraciju, ako ste umetnik. Retrogradni hod vašeg vladaoca Saturna u odnosu na planetu ljubavi, odlaže susret sa jednom Škorpijom. Provodite više vremena u prirodi.

 

Vodolija

Oba vaša vladaoca, Uran i retrogradni Saturn, opterećena su napetim aspektima, što vam otežava i usporava rešavanje tekućih poslova, ali i planiranje novih. Teško ćete odoleti šarmu Vage koju upoznajete preko prijatelja. Problemi sa zglobovima.

Ribe

Zbog planete novca u polju posla, pod uticajem retrogradnog Saturna, uzdržite se od nepotrebnih troškova. Asterioid Eros u vašem znaku, u inkonjunkciji sa Mesecom u polju ljubavi, "sluti" tajnu romansu sa Rakom. Nesanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)