POSTALA NAJVREDNIJA IKAD PRODANA NA AUKCIJI: Čuvena haljina princeze Dajane dostigla neverovatnu cenu (FOTO)

Tanjug

29. 01. 2023. u 11:59

HALjINA boje patlidžana koju je nosila princeza Dajana prodata je za 604.800 dolara nakon "žestokog nadmetanja", objavila je aukcijska kuća Sotbi na Tviteru.

ПОСТАЛА НАЈВРЕДНИЈА ИКАД ПРОДАНА НА АУКЦИЈИ: Чувена хаљина принцезе Дајане достигла невероватну цену (ФОТО)

Foto: Arihva Novosti/AP Photo, File

- Kultna haljina princeze Dajane dizajnera Viktora Edelstajna postigla je cenu od 604.000 dolara, što je gotovo 500.000 dolara više od procene - nakon više rundi žestokog nadmetanja u aukcijskoj sobi #SothebysNewYork - objavljeno je na Tviteru.

FOTO: Tanjug/AP

Sotbi je naglasio da je ta haljina sebi "zapečatila sudbinu kao najvrednija haljina ikada prodata na aukciji".

U Sotbiju je procenjena na svotu između 80.000 i 120.000 dolara, a bila je deo kolekcije od 80 haljina princeze Dajane koja je bila prodata na aukciji 1997. u dobrotvorne svrhe.

FOTO: Tanjug/AP

BONUS VIDEO: NAJLEPŠE BAKE NA SVETU: U Sofiji održano takmičenje dama koje već imaju unuke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SA ODMORA SE VRAĆATE BOLESNI I UMORNI? Lekar objasnio zašto se to dešava i kako to možete izbeći